Elinstallation Vaxjo

Elinstallation Växjö: elektriker snabbt & smidigt

I behov av en elektriker? Ring oss direkt för behöriga elinstallationer i Växjö. Service är vår specialitet så vi låter dig inte vänta. Vi erbjuder något så unikt som möjlighet att boka in en tid som passar dig så levererar vi jobbet snabbt och effektivt. Oftast har vi tid samma vecka! Din säkerhet är vår prioritet och gäller alla typer av elinstallationer i Växjö. Vi hjälper dig med allt inom el – från vardagsfix till renovering och nybyggnation.

Vilka elinstallationer i Växjö kräver en riktig elektriker?

El ska alltid hanteras med stor försiktighet. Många elinstallationer är inte heller tillåtna att göra själv (om du inte är behörig). Brandrisk, dödsfara samt att försäkringsbolag inte accepterar obehöriga elinstallationer är några saker du riskerar. Ring oss direkt om du tvekar eller bara behöver snabb hjälp av en kunnig elektriker.

Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elinstallationer som inte får utföras själv. Det är förvånande många elinstallationer du inte får göra själv, exempelvis installera belysning utomhus, installera golvvärme, byta ojordat vägguttag mot jordat och all annan fast elinstallation. Ring oss direkt för trygg elinstallation i Växjö. Planerar du projekt är vi gärna bollplank kring din el.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Växjö av lokala elektriker
 • Alltid behöriga elektriker
 • Elinstallationer i Växjö på tider som du väljer
 • Elinstallationer i Växjö till priset vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallation i Växjö

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

 1. Ring oss på 0470-322305 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Bokad elinstallation i Växjö samma vecka

Hos oss behöver du inte vänta länge på en elinstallation i Växjö. Lediga tider finns oftast inom ett par dagar. Det är vår bakgrund som dedicerad eljour som ligger till grund för vårt val att erbjuda god service även för planerade elinstallationer i Växjö.

Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Växjö.

Eljour 24/7: akuta elinstallationer i Växjö

När läget är akut kan du definitivt inte vänta länge på hjälp. Då ringer du vår eljour som utför akuta elinstallationer i Växjö. Alltid tillgänglig, vardag som helg oavsett tid på dygnet. Vi är på plats inom en timme oavsett var i Växjö du bor.